Accidentul cu pasarela de pe DN1

Cred ca deja toata lumea stie de accidentul de ieri de la pasarela de pe DN1. Toate televiziunile au fost pe acolo si noah stie lumea. Intr-un fel e de bine, fiindca in sfarsit se misca si autoritatile si se “sesizeaza”, se sesizeaza fiindca nu mergea nush ce camera de pe DN1, fiindca masinile de pe drumuri sunt varza, se sesizeaza ca o pasarela din 2003 are rezistenta aproape egal cu 0.

Nu stiu cati stiti, dar o pasarela de genul ala nu are voie sa fie doborata de o bena de camion, ar trebui sa reziste vitejeste la toate conditiile meteo nefavorabile si la toti desteptii care merg cu benele ridicate. Eu inteleg ca barbatul nu s-a prins ca i s-a ridicat bena, dar inteleg si ca el nu avea voie sa circule in zona aia.

E foarte tragic sa vezi ca se face mare tam tam pe moment si fara sa vrei realizezi ca in cateva zile se va da uitarii ca pasarela respectiva era sudata ft prost si multe alte lucruri care vor fi dezvaluite in cadrul anchetei.

Mare pacat ca au murit 2 persoane si altele au fost accidentate pentru ca sa se ia masuri mai drastice legate de calitatea muncii si de verificarea traficului din zona unei capitale.

Cei care nu stiti despre ce e vorba mai jos e un video care explica pe scurt cum sta treaba:

P.S. un lucru foarte aiurea mi se pare ca lumea plange pe acolo, mare suparare, altii injura si cei de la Realitatea nu vor decat imagini noi pe site-ul lor fantoma…oameni buni grow up.

Related posts:

 1. Jeremy Clarkson prins Se vede că cel care a făcut poza nu...
 2. Traficul de dimineata Da dimineata traficul este ingrozitor, mai ales zona in...
 3. Salonul Auto de la Paris: Mazda MX5 Salonul Auto de la Paris nu a adus doar...
 4. Tuning-ul pe cale de disparitie Un soc mare in lumea tuning-ului, compania Trust/Greddy a...

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

 1. Marius Tudor says:

  Am ramas rece la stirea asta. Nu pot sa cred ca se poate intampla asa ceva in Romania.

 2. andrei says:

  sunt si mai rele, dar asta este foarte marcanta

 3. Ionut says:

  Mda, ca de obicei, oameni nevinovati ajung sa plateasca pentru neglijenta altora.

 4. andrei says:

  o neglijenta banala, sunt sigur ca soferul nu se astepta ca fptul ca a condus camionul in acea zi printr-un loc nepermis va face asa dezastru…e ndestul de mare pedeapsa constiinta care-l va chinui :(, imi pare rau ca in lume trebuie sa se intample asa ceva

Leave a Reply

 • Visitors Online • Warning: stristr() [function.stristr]: Empty delimiter in /home/celmaita/public_html/wp-content/plugins/wassup/wassup.php on line 2093