Poza zilei: acum înţeleg totul…

Al treilea ochi mi-a fost deschis, creierul functionează acum la capacitatea de 100%, înţeleg sensul vieţii, înţeleg de ce am fost pus pe acest Pământ. Toate acestea fiin rezultatul pozei de mai sus. Tot mă gândeam eu care este rostul unui eleron, acum înţeleg.

Related posts:

 1. Poza zilei:ghinion cu carul Cum e sa ai ghinion? Pai ceva de genul...
 2. Poza zilei: Femeile sunt superficiale Am dovada pe care o căutam de mulţi ani....
 3. Poza zilei X 2 [gallery=248] Azi m-am trezit bucuros aşa că vreau să fiţi...
 4. Poza zilei: mecanicul de cartier Cred că toţi cunoaşteţi omul despre care vorbesc, poate...
 5. Poza zilei: se poate si la ei Credeam ca doar in Romania se pot intampla lucruri...

 1. Alexei says:

  :)))) Cred ca aia se credeau undeva la bar sau la cantina unde sunt mesele acelea cu picior in mijoc. Nu mi-as fi dorit sa fiu proprietarul ca ii puneam sa danseze breakdance pe toti cand m-ar fi vazut ca am asupra lor indreptate doua pusti kalasnikov.

 2. Alexei says:

  rectificare

  :)))) Cred ca aia se credeau undeva la bar sau la cantina unde sunt mesele acelea cu picior in mijoc. Nu mi-as fi dorit sa fiu proprietarul ca ii puneam sa danseze breakdance cand m-ar fi vazut ca am asupra lor indreptate doua pusti kalasnikov.

 3. andrei says:

  @Alexei, sa inteleg ca tu ai furat pustile alea?

 4. geo says:

  deci .. un lucru voi nu ati remarcat .. pe eleronul acestui bestial model de porsche stau sucuri naturale, iar in jurul lui, oameni cu o viata sociala destul de bine dezvoltata, insa daca aceasta ar fi o poza cu eleronul unei dacii, pe el ar fi stat sticle de bere, iar in jurul masinii numai porci cu ceafa lata.

Leave a Reply

 • Visitors Online

 • Vanzari Auto Romania banner