Dacia Sandero si Top Gear

Nu stiu cat a platit Renault ca sa fie pomenit numele de Dacia Sandero in fiecare emisiune din noul sezon (sezonul 11) de Top Gear, dar vad ca le-a iesit bine faza. Putini stiu, dar de cand a inceput noul sezon de Top Gear, mai exact in cele 6 episoade, s-a pomenit de fiecare data numele Sandero. Nu puteam sa nu rad cand il auzeam pe James: “hey guess what?”.

Sa nu credeti ca i se da o importanta mare, dar e ceva sa ti se faca reclama mereu, sau sa fie ei doar ironici? Poate il intreb in noiembrie pe Clarkson, asta daca o sa ma ajutati la faza cu Top Gear Romania, mai multe detalii voi oferi in zilele urmatoare. Oricum uitati-va mai jos, nu are cum sa nu va scoata un zambet de pe buze:

 1. Rick says:

  haha a reusit sa scoata mai mult decat un zambet:) probabil au platit mai multi bani decat ar crede cineva -.-

 2. Laurentiu says:

  Impresionant! Oricum merita aprecieri pentru faptul ca a ajuns macar sa se vorbeasca de acest brand arhicunoscut la noi in tara! Dacia, pe drumul cel bun!

 3. id says:

  OMG. Is mandru de cei de la Dacia. Au avut o idee foarte buna.:))

  Hey, gyess what?
  Dacia Sandero will have windshields.
  Great!

  E mai bun ca orice spot a celor de la dacia:))

Leave a Reply

 • Visitors Online • Warning: stristr() [function.stristr]: Empty delimiter in /home/celmaita/public_html/wp-content/plugins/wassup/wassup.php on line 2093