VIDEO: Noile episoade Top Gear

Posted by andrei On February - 9 - 2011

Top Gear este emisiunea mea preferata de masini. Multi spun ca deja e doar entertainment si ca nu se mai vorbeste asa de mult despre masini. Probabil ca au dreptate, dar baietii astia mi-au demonstrat ca se poate sa fii original, funny si sa impletesti utilul cu placutul. Noul sezon Top Gear a inceput deja de trei saptamani si desi initial vroiam sa pun doar episodul 3, m-am gandit ca poate sunt oameni care doresc sa le vada toate.

Mai jos le-am pus in ordine crescatoare. Calitatea este relativ buna, asa ca daca nu aveti chef sa le downloadati de pe trackere, le puteti vedea direct aici.

Top Gear sezonul 16 ep 1:

In primul episod Jeremy testeaza modelul Skoda Yeti, James noul Ariel Atom V8, iar Richard pune fata in fata un Volkswagen Beetle si noul Porsche 911 Cabriolet.

Top Gear sezonul 16 ep 2:

In cel de-al doilea episod, echipa Top Gear UK concureaza impotriva celor de la Top Gear Australia intr-o serie de probe speciale. Jeremy testeaza puternicul Ferrari 599 GTO si isi bate joc de mexicani.

Top Gear sezonul 16 ep 3

In cel mai recent episod, baietii merg in Albania pentru a testa trei dintre cele mai tari limuzine ale momentului: Bentley Mulsanne, Mercedes S65 AMG si Rolls Royce Ghost. Clarkson testeaza trei hatchback-uri sportive:  Ford Focus RS500, Cosworth Impreza STI CS400 si Volvo C30 Polestar. Stiati ca 80% dintre masinile din Albania sunt Mercedes?

Sursa video-urilor este Streetfire

Popularity: 1% [?]

Related posts:

  1. Top Gear episodul 1, sezonul 11 Dupa cum bine stiti Top Gear a revenit pe micile...
  2. Top Gear episodul 1, sezonul 11 Dupa cum bine stiti Top Gear a revenit pe micile...
  3. Va incepe Top Gear sezonul 12 Va incepe Top Gear sezonul 12. Stai putin, adica sezonul...
  4. Va incepe Top Gear sezonul 12 Va incepe Top Gear sezonul 12. Stai putin, adica sezonul...
  5. Video: începe Top Gear sezonul 13 Fiind un mare fan Top Gear, nu se putea să...

Leave a Reply