Noul Ford Ranger nu intra la apa

Posted by andrei On April - 5 - 2011

noul ford ranger 193x133 Noul Ford Ranger nu intra la apaNoul Ford Ranger cred ca este singurul pick-up care imi place pe langa Toyota Hilux. Imi place nu pentru design, ci pentru ceea ce stie sa faca. Am vazut un video in care modelul diesel tracta o locomotiva de 160 de tone, iar acum Ford ne arata cat este de rezistent la apa.

Noul Ranger a fost testat in apa cu adancimea de 800 mm si nu a avut nici o problema, motorul nu s-a inecat si nu a intrat apa in interior.

A primit noul propulsor I4 TDCI Duratorq de 2.2 litri, acesta dezvolta o putere maxima de 150 CP si cuplu de 375 Nm. Pentru cei care doresc mai multa putere, noul Ranger va fi disponibil si cu un propulsor TDCI I5 Duratorq de 3.2 litri, acesta dezvolta 200 CP si cuplu de 470 Nm.

Transmisia oferita este una automata sau manuala cu sase rapoarte. Tractiunea poate fi setata dupa dorintele soferului, acesta putand trece in orice moment pe tractiune 4×4 sau 4×2. Noul model este dotat cu Adaptive Load Control, Trailer Sway Control, Voice Control si camera video pentru marsarier.

Popularity: 1% [?]

Related posts:

  1. Ford prezinta noul Ranger Wildtrack si B-Max Ford a prezentat anu acesta la Geneva noul Ranger Wildtrack...
  2. Geneva 2011: Noul Ford B-Max Noul Ford B-Max are rolul de a inlocui actualul Fusion...
  3. Poze noul Ford Focus sau Ford iosis Max Noul Ford Focus va fi prezentat la Salonul de la...
  4. VIDEO: Noul Audi RS3 Sportback testat de britanici Noul Audi RS3 Sportback este din pucntul meu de vedere...
  5. Peugeot 308 HDi 110 intră în Cartea Recordurilor Guinness pe anul 2009 Peugeot 308 HDi 110 intră în Cartea Recordurilor Guinness pe...

Leave a Reply

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.