Fetele frumoase de la Worthersee

Posted by andrei On June - 7 - 2011

fete frumoase 11 193x133 Fetele frumoase de la WortherseeDin pacate nu am apucat sa discutam prea mult despre Show-ul Auto de la Worthersee. Am avut o saptamana foarte aglomerata pana acum si am zis ca va prezint doar stiri foarte importante. Totusi, am zis ca nu pot lasa sa treaca unul dintre cele mai tari Show-uri Auto din Europa si sa nu va arat macar fetele frumoase care s-au perindat printre masini, ca despre Skoda-ul Fabia RS 2000 am discutat deja.

Daca considerati ca va putet oferi o parere pertinenta si sa va alegeti o favorita, eu zic ca nu ar strica sa ne cunoastem gusturile si in materie de femei, nu doar in materie de masini. Care spuneti voi ca-s cele mai faine fete de acolo?

Popularity: 1% [?]

Related posts:

  1. Skoda Fabia RS 2000 prezenta topless la Worthersee Show-ul Auto de la Worthersee a inceput ca si o...
  2. Salonul Auto de la Detroit 2009: Fetele frumoase de la Detroit Orice Salon Auto trebuie să aibă şi nişte fete frumoase...
  3. Fetele de la Moscova editia 2008 Dupa cum bine stiti a fost si show-ul auto de...
  4. Fetele de la Geneva 2011 Saloanele Auto au fost mereu un amalgam de masini si...
  5. Masini si fete frumoase la Salonul Auto de la New York Americanii si cred ca de fapt toata lumea a inteles...

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.