Bărbaţii la volan

Posted by andrei On March - 19 - 2008

texting Bărbaţii la volan

O firmă de aisgurări NRMA a făcut un sondaj pentru a descoperi care dintre cele două sexe este mai puţin atent la volan. Au fost intervievaţi peste 1200 de oameni din ambele sexe.

Rezultatul a fost surprinzător, se pare că bărbaţii sunt cei mai neatenţi la volan. Principala lor grijă fiind să schimbe postul de radio, sau piesa. Aceştia mai sunt preocupaţi cu sărutatul, cu cititul ziarului, cu vorbitul la telefon, cu gonirea de insecte afară din maşină. Din cei intervievaţi doar 20 % dintre femei au produs vreun accident din neatenţie, în schimb se pare că din tabără bărbaţilor cu puţin peste 30% au produs un accident.

Cel mai îngrijorător lucru este că 20% din cei intervievaţi spun că scriu SMS-uri în timp ce conduc, sfatul meu este că dacă cumva vedeţi pe cineva în maşină cu telefonul indiferent dacă este bărbat sau femeie să păstraţi dinstanţa sau să-l evitaţi.

Popularity: 1% [?]

Related posts:

  1. Din ciclul de ce iubim şoferiţele Nu sunt misogin, am prietenă sunt k, dar uneori nu...

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.