Poze BMW seria 7

Posted by andrei On November - 18 - 2008

Noul Seria 7 este noua limuzina a celor de la BMW. Seria 7 are ca si scop oferirea unui confort de limuzina si sportivitatea si viteza unei masini sport. Noul design este inspirat din modelele mai vechi, noul model emitand un aer mai retro. Noul seria 7 are un V8 biturbo de 4.4 litri in locul vechiului V12. Masina are si directie pe toate cele 4 roti, rotile din spate virand putin in curbe pentru a oferi o stabilitate optima. Pretul este undeva pe la 90.000 de euro.

Motorul de 406 cp propulseaza masiva masina de la 0-100 km/h in doar 5.2 secunde, lucru impresionant tinand cont ca masina are aproape 2 tone.

Interiorul este de un lux impresionant. Tehnologia este de ultimul racnet, masina fiind dotata si cu noul sistem iDrive. Calitatea materialelor este extraordinara, folosindu-se lemn de o alitate ridicata, care sa te faca sa te simti intr-un avion particular si nu intr-o masina. Masina “calca” pe jante de 18 inchi.

4 Responses to “Poze BMW seria 7”

 1. Sabotor says:

  Bine ca au schimbat spatele, mi se parea foarte urat cel de la modelul precedent. In schimb, parca i-au stricat fata…..

 2. andrei says:

  si mie-mi place spatele asta, desi era si un model de seria 7 care avea un spate diferit de alte modele din aceasi generatie. Fata mi se pare mai veche, un aspect retro, iar interiorul pare un avion particular.

  Bine ai revenit, de mult nu te-am mai vazut pe aici :P

 3. cristi says:

  spatele vechi imi placea mai mult…dar fata…cam urata…totusi nu vi se pare ca seamana cu maserati quattroporte? cel putin din lateral.

 4. Sabotor says:

  Bine te-am (re)gasit. Am mai dat, da’ n-am comentat :)))

Leave a Reply