Ce masina sport sa cumpar de 4500 de euro? MG ZS V6

Posted by andrei On September - 23 - 2008

mg1Ce masina sport sa cumpar de 4500 de euro? Sugestia mea pentru azi este un MG ZS din 2002. Masina este una pe care o nu o vezi prea des pe la noi, pe plaiurile mioritice. Este o masina pe gustul meu, arata bine este foarte sportiva si nu este atat de rea pe cat incearca multi sa para.  Pretul mi se pare rezonabil pentru o masina care produce 177 cp.

Masina are un motor V6 de 2500 cm care produce 177 cp. Fiind benzinar consuma undeva pe la 13 l in oras si 7 l extra-urban. Motorul este unul euro 3, deci mai apropiat de vestitul euro 4 cu taxe mai mici. Cu toate ca masina este sportiva, nu pot spune ca sta prost la dotari: ABS, inchidere centralizata, geamuri electrice, clima, poiectoare de ceata, interior de piele si radio/CD.

Pentru banii astia nu stiu ce alta masina s-ar putea cumpara, parerea mea este ca merita sa iesi putin din cotidianul BMW-urilor, si Volkswagen-urilor si sa incerci ceva nou.

Popularity: 4% [?]

3 Responses to “Ce masina sport sa cumpar de 4500 de euro? MG ZS V6”

  1. gege says:

    daca tot vroiai sa oferi informatii complete si corecte trebuia sa studiezi mai adanc si anume, pretul inmatricularii, impozitu, de unde iti poti lua un mg zs.. in tara, la un search rapid am gasit doar 2 bucati, cam la 10mii de euro.. in plus, get your facts straight, un v6 de 171 de cai nu consuma 13 in oras nici duminica.

  2. andrei says:

    ai spus cuvantul cheie…in tara, documenteaza-te mai bine inainte sa te legi de documentatia mea…

  3. gig says:

    masina are exact 177cp si consuma undeva la 14 in oras mers normal, poate consuma si mai mult depinde de mers, si app este euro2

Leave a Reply