Noul Renault Samsung SM7 se prezinta

Posted by andrei On August - 8 - 2011

renault samsung sm7 1 193x133 Noul Renault Samsung SM7 se prezintaModelul SM7 este noul sedan de lux creat de Renault Samsung, divizia din Corea de Sud a francezilor.  Modelul corean urmeaza sa fie lansat intr-o saptamana, iar detaliile si imaginile sunt promitatoare. Renault a cumparat 70% din actiunile Samsung Motors in 2000, incercand sa intre mai puternic pe piata asiatica.

Constructorul a cheltuit 207 milioane de euro pentru dezvoltarea noului model, pe o perioada de 32 de luni. Comparativ cu modelul lansat acum 7 ani, noul SM7 este mai incapator, un design mult mai reusit si un interior premium.

Francezii doresc sa se impuna in segmentul sedan-urilor de lux, iar noul Renault Samsung SM7 pare a fi lozul castigator. Pentru inceput va primi doau motorizari, un V6 de 2.5 litri, 190 CP si 243 Nm si un V6 de 3.5 litri de 258 CP si 330 Nm. Ambele motorizari vin cu transmisie automata cu sase rapoarte. Pretul de pornire este de 19.700 euro si poate ajunge pana la 25.000 euro, ceea ce nu este deloc rau.

Popularity: 1% [?]

Related posts:

  1. Poze spion Noul Renault Megane Noul Renault Megane a avut un succes răsunător la lansarea...
  2. Noul Renault Twingo se prezinta Renault a “scapat” doua imagini cu noul Renault Twingo facelift,...
  3. Noul Renault Megane lansat în România Noul Renault Megane 3 va fi lansat oficial şi în...
  4. Poze noul Renault Megane 2009 Dupa esecul, fiindca asa vad eu noul Laguna, ca fiind...
  5. Poze noul Renault Clio facelift Renault a pregătit un facelift al micuţului Clio. Modificările sunt...

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.