Mobil 1 te incearca pe circuit

Posted by andrei On June - 30 - 2011

mobil 1 193x133 Mobil 1 te incearca pe circuitBaietii de la Mobil 1 au lansat un nou joc de Formula 1, un joc care sa-l poti juca linistit in browserul tau de la birou sau chiar de acasa. Cu toate ca pare dificil la inceput, dupa cateva tururi de circuit te obisnuiesti. Poti juca practic pe sute de circuite create de catre producatorii jocului sau de alti jucatori si poti crea propriul circuit.

Eu vreau sa promovez circuitul creat special pentru Chinezu, circuit care poate fi jucat mai jos. Jocul se numeste Blogal Challenge, in cinstea celebrei Blogal Initiative, initiativa din care fac si eu parte. Eu zic sa incercati jocul, e numai bun de relaxare sau pentru a face sa treaca mai repede ultima ora din ziua de lucru. S-ar putea sa-mi pice si mie ceva din toata treaba asta, am ceva sanse sa primesc un banner la Chinezu pe blog timp de 30 de zile, deci impletim utilul cu placutul intr-un mod armonios.

Ah, sa nu uit, dupa ce va jucati, lasati va rog un comentariu sa aflu si eu ce parere aveti despre astfel de jocuri. Mersi frumos!

Popularity: 1% [?]

Related posts:

  1. Noul BMW M5 se dezlantuie pe circuit BMW-ul M5 cred ca este una dintre cele mai tari...
  2. Joc Top Gear online, condu ca si Stig Cei de la Top Gear au lansat pe site-ul lor...
  3. Dacia Duster-ul de 850 CP se dezlantuie pe circuit V-am spus acum ceva vreme despre un Dacia Duster care...
  4. Noul Mercedes C63 AMG Coupe se dezlantuie pe circuit Modelul Mercedes C63 AMG Coupe a fost a lansat la...
  5. Jocul de luni: Midnight Club Los Angeles Incepand cu azi, in fiecare luni voi prezenta un joc...

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.