Great Wall trece la sedan-uri

Posted by andrei On April - 13 - 2009

great wall main Great Wall trece la sedan uriDacă tot am vorbit despre SUV-urile de la Great Wall, cred că este indicat să vorbim şi despre viitorul sedan. Cei de la Great Wall vor să spargă piaţa auto cu un sedan ieftin şi bun, spun ei.

Eu mă îndoiesc de “bunătatea” lui, dar sunt sigur că va fi ieftin, fiindcă chinezii sunt experţi în a face maşini ieftine şi oarecum decente ca şi design şi dotări. Ei nu au probleme la design şi dotări, problema lor este la siguranţă.

Modelul are numele de cod CHC011 şi este rezultatul împerecherii unui Mercedes CLS şi o maşină franceză. Dacă nu te-a tentat SUV-ul, cu siguranţă asta te va tenta nu-i aşa? NOT.

[wdgpo_plusone]

Popularity: 3% [?]

Related posts:

 1. Cel mai ieftin SUV din lume: Great Wall Hover Vorbeam vineri cu papusharu despre producătorul de SUV-uri chinezeşti Great...
 2. Poze Ford Fiesta Sedan Criza financiara ii afecteaza grav pe cei de la Ford...
 3. Poze Audi A4 Allroad sedan Audi A4 Allroad sedan, poate ca suna ciudat, dar nu...
 4. Viitorul sedan Volkswagen Volkswagen va deschide o nouă fabrică în Chattanooga, SUA. Deocamdată...
 5. Ford Fiesta Sedan Ford Fiesta sedan, cel puţin asta indică pozele, mie mi...

4 Responses to “Great Wall trece la sedan-uri”

 1. Sabotor says:

  Ma, da’ urata mai e….

 2. OopsCam says:

  Si romanashii nostrii de la DACIA nu sunt in stare sa faca si ei macar pe jumatate din ce fac chinezii astia… Si pun PARIU ca intoarce lumea capul upa masina asta daca iesi cu ea pe strada… Mai ceva ca dupa un BMW!!!

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.