Farse de liceu

Am gasit azi pe net o chestie foarte tare. In America niste absolventi de liceu au dorit sa-si lase amprenta pe masina directorului, cred ca asa sarbatoresc ei graduarea, dar ideea in sine pare faina.

Se pare ca farsele sunt un lucru normal pentru toti absolventii de liceu, asa ca fiecare promotie trebuie sa se gandeasca la ceva unic, dar fara sa incalce legea. Absolventii liceului Kilingly s-au gandit ca hartia igienica, biletelele si folia de plastic vor face casa buna impreuna, asa ca au acoperit masina directorului, un Acura cu cele prezentate mai sus, rezultatul se vede clar.

Trebuie sa-mi caut fosta clasa de liceu si sa dam si noi iama pe Loganul directorului. Apopo tu daca ar fi sa faci ceva de genu, ce anume ai face ca si farsa/gluma etc.

No related posts.

 1. silwest says:

  Cred ca io i-as baga un cocean de porumb in toba!(sau nu) :)

 2. andrei says:

  @Silwest, o banana e mai eficienta :D

 3. brontozaurel says:

  la noi, se impingeau masinile profilor pana in locuri mai ascunse sa nu le mai vada din prima cand ieseau afara. ;))

  directoarea insa era atat de ametita incat stiu ca de 2 ori nici nu a observat si pur si simplu a crezut ca venise fara masina :))

 4. andrei says:

  =))) imposibil, cum sa fii asa de habarnista? Apropo de Habarnisti, e putin offtopic, dar era un englez care povestea ca atunci cand era in armata era sofer si intr-o seara s-au dus in oras cu masina unitatii si s-au imbatat asa tare ca au uitat unde au parcat-o asa ca au dat-o disparuta la baza :)))

 5. brontozaurel says:

  era mai mult decat habarnista… si am auzit ca si ea a plecat intr-o zi la piata cu masina, s-a intors fara, dupa o vreme s-a uitat pe geam si avazut ca nu-i masina si a sunat la politie. intre timp, sotul ei a fost la piata, a vazut masina s-a intors cu ea acasa si nu i-a zis nimic, iar ea cand a vazut pe geam masina a sunat iar la politie sa le multumeasca pentru promptitudine =))

 6. andrei says:

  deci dupa femeia aia trebuie facut film, si aia va era directoare? Ma mir ca nu v-a vandut cu scoala cu tot :)), ft tare tipa, cred ca va distrati de minune :)

 7. corx says:

  :)) vrei sa facem o intalinire cu clasa sa atacam loganul rosu al directorului?:)))))) ar fi tare sa lipim pe el cartonasele colectionate..cred ca daca le punem impreuna de la toti colegii ar fi cateva…indeajuns:))

 8. andrei says:

  @Corx eu le-am aruncat toate ca sa nu vada parintii :))

 9. t1tus says:

  se pune doar la liceu ? eu in cls a 6`a i`am intors Tico`u direi in parcare (practic l`am blocat ) si i`am dezumflat 2 roti, ma rog eu si inca 10 colegi + Bartosh care ne`o ajutat sa ridicam masina

 10. andrei says:

  imi amintesc faza, mare scandal mare :D, apropo de intors masini mici, unchiumeu cand mergea la o bere cu prietenii tot timpul bagau un citroen mic intre 2 copaci. Normal ca-l lua pe sus, dar proprietarul nu-l putea scoate singur :)))

 11. corx says:

  :)) cum ai putut? pt mine alea is mandria mea din anii de liceu…si mda am cu ce ma mandri:P oh tin minte faza cu ticou lui Burca:))) nice ….nice

 12. andrei says:

  nu mai tin minte faza cu tricoul, oricum in 8 ani am facut si noi prostii destule in scoala aia, de la ingropat masina li IStoc in zapada, de la udat profi, inundat bai si alte stupizenii, cred ca trebuie sa dau foc la faculta sa ma mai distrez si acolo :)

 13. Marius Tudor says:

  o idee buna ar fi sa-i transformi masina in TAXI

Leave a Reply

 • Visitors Online • Warning: stristr() [function.stristr]: Empty delimiter in /home/celmaita/public_html/wp-content/plugins/wassup/wassup.php on line 2093