Recall Volkswagen

Cei de la Volkswagen au facut un recall ( adus la control) la peste 4000 de Passat-uri modelul 2008 si Tiguan 2009 datorita unei probleme la motor a acestora.

Problema consta in faptul ca un modul al motorului care controleaza rpm, poate da uneori rateuri atunci cand aerul conditionat este pornit, lucru care poate duce la accidente grave.

Celor de la Volkswagen li s-a interzis sa mai comercializeze masinile afectate pana cand problema va fi rezolvata. Cei care au cumparat modelele prezentate mai sus sunt sugati sa nu foloseasca aerul conditionat pana cand problema nu este remediate si sa se prezinte la dealeri. Este cam insuportabil sa mergi pe caldura asta fara aer conditionat, dar asta e riscul cand vrei o masina atata de noua.

Daca Hitler ar fi trait o asemenea “gresitura” nu ar fi avut loc, nu sunt comunist, dar nu m-am putut abtine sa nu spun asta.

Related posts:

 1. Hyunday Sonata recall Cei care mă cunosc ştiu că îmi place la...
 2. Volkswagen cheamă Passat-urile acasă De mult timp nu am mai auzit de recall-uri,...
 3. Aerul conditionat şi iarna E interesant titlul nu? Era să uit despre el,...
 4. Volkswagen Routan Ca şi cei din Captain Planet şi cei de...
 5. Pentru fanii Top Gear (deci si eu) Sunt sigur ca multi dintre cei care urmaresc Top...

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

 1. Ionut says:

  Nu are leg cu subiectul, insa nu mi-as mai lua VW pentru nimic in lume. Ce pacat ca i-a atins si pe nemti economia de piata. Sunt din ce in ce mai proaste masinile VW si chiar ma doare sufletul cand spun asta, fiind chiar si posesorul unui MK4. Dar din pacate asta e realitatea si, momentan, nu cred ca se mai poate schimba ceva.

  In plus, nici nu se vrea asta, mai ales la cat de bine merge compania pe plan mondial. Ce se intampla acum? Pai vanzarile merg bine doar pentru ca a ramas ideea ca VW sunt masini bune, idee care de multe ori nu se schimba la prima problema majora, la a doua si poate nici la a treia. Insa din punctul meu de vedere, este inacceptabil sa dau ac bani pe care i-as da pe o Toyota sau Honda sau chiar pe o Mazda, pentru ca apoi sa am probleme. VW a avut o filosofie la inceput, cand faceau broscuta: masina simpla si ieftina. Acum insa, sunt mult prea slabe pentru a pastra emblema VW pe ele, e rusinos.

 2. andrei says:

  @ Din pacate nemtii nu mai sunt ce erau, au pierdut in fata japonezilor si coreenilor, la fel cum SUA a pierdut in fata lor, asa a pierdut si europa din pacate

Leave a Reply

 • Visitors Online • Warning: stristr() [function.stristr]: Empty delimiter in /home/celmaita/public_html/wp-content/plugins/wassup/wassup.php on line 2093