Poze spion Seat Ibiza Cupra

Dupa ce am vazut ieri la Zoso noul Seat Ibiza lansat in Germania, acum vad ca va aparea si un nou Seat Ibiza Cupra. Dupa cum bine stiti Cupra este divizia supersport, sau ma rog cea mai sportiva de la Seat. Ca si referinta este Seat Leon Cupra care este o nebunie de masina, masina la care nu te-ai fi asteptat de la Seat.

Noul Ibiza Cupra va fi prezentat la show-ul auto de la Paris din octombrie si va fi disponibila cumparatorilor la incpeutul anului viitor. Designer-ul principal Seat Luc Donckerwolke, a declarat ca dupa primirea optimista de la Geneva, era imposibil ca noul concept Bocanegra sa nu fi intrat in productie. Dupa cum bine a-ti putut vedea in pozele de la Zoso, masina a si iesit deja din fabrica si se gaseste si la showroom-urile germane.

Noul Ibiza Cupra va avea la baza modelul in 3 usi, dar cu o fata redesenata, o bara fata mai lata si un sistem de evacuare dublu in spate. Motorul va fi unul bi-turbo pe benzina de 1.4 litri, si cutia automata va fi un DSG automata cu 7 viteze. Rivalii directi vor fi Ford Focus ST si Renault Clio.

Pentru mai multe poze spion cu noul Seat Ibia Cupra click aici

Leave a Reply