Noul Audi A7

Noul Audi A7, ceva nu sună bine, avem Audi A2, A3, A4, acum A5, A6, A7 A8 şi totuşi acum se pare că avem şi Audi A7.

Cred că este un fetiş a celor de la Audi de a crea câte o nouă aşină pentru fiecare cm în plus sau în minus dintre 2 categorii de maşini, acum cred că familia este completă, fiecare cm posibil de maşină a fost exploatat. Dacă nu vrei A8 că e prea mare şi serios, dar nu vrei nici A6 fiindcă nu e destul de mare îşi iei A7 fiindcă e eperfect şi sportiv şi mare şi bla bla, astea sunt tâmpenii. Rostul lui A5 l-am înţeles, doreau un coupe veritabil, dar rostul lui A7 nu-l văd nicicum. Cine reuşeşte să-mi explice rostul şi să mă convingă că are dreptate are o bere/suc/îngheţată/ceai  în funcţie de preferinţe, toate astea cât mai sunt în ţară bineînţeles.

Tot mă uit peste poză şi cred că âncep să realizez, vor să facă un coupe cu 4 uşi ca şi Passatul CC sau ca şi Bmw M3 cu 4 uşi. Totuşi ideea de coupe nu se rezumă doar la 2 uşi? Se pare că A7 are ca şi ţintă Mercedes Benz CLS, noul seria 8 de la Bmw (încă nu a apărut) şi urmaşul de la Jaguar a lui Jaguar XJ.

Se pare că maşina va fi plină de o tehnologie nouă şi un nou nivel de calitate a interiorului. Unul dintre scopurile principale ale maşinii este acela de a îmbunătăţi imaginea mărcii. Platforma de pe A7 va fi una nouă şi va sta la baza noului A6. Suspensiile de pe A7 vor fi pe bază de perne de aer pentru a egala confortul din CLS.

Noul A7 va fi dotat cu nişte monstruozităţi de motoare: un V6 de 2.8 litri FSI, de 3.0 litri TFSI şi un masiv V8 de 4.0 litri TFSI. Variantele diesel arată în felul următor: un V6 de 2.7 litri şi un V6 de 3.0 TDI supraalimnetat şi dublu superalimentat pentru o putere sporită şi teoretic un consum redus.

Cutia de viteză standard va fi cea cu 6 viteze, iar ca şi opţiune va putea fi aleasă cea cu 7 viteze cu dublu ambreiaj. Se pare că noul interior va da clasă maşinilor din acelaşi segment cu noul A7, totuşi refuz să fiu naiv, vreau s-o văd cu ochii mei.

Related posts:

 1. Noul Audi A8? Noul Audi A8? Inca sunt in stare de soc,...
 2. Noul Audi A6, abia peste 2 ani Noul Audi A6, dar abia peste 2 ani, cel...
 3. Poze noul Audi S4 Noul Audi S4 a fost zarit fara camuflaj plimbandu-se...
 4. Schitele Audi dezvaluite Schitele celor de la Audi au fost dezvaluite de...cei...
 5. Preturi noul Audi A4 Avant Poate nu stiati, dar noul Audi A4 Avant va...

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

 1. denny says:

  asa cere piata.Cu cit gama de modele e mai mare cu atit mai multi posibili eventuali clienti

 2. andrei says:

  da mi se pare ca se straduiesc prea mult, e un fel de disperre de a atrage clienti. Nu ma intelege gresit masinile sunt k, dar prea se chinuie sa faca la toti pe plac.

 3. Noutati despre A7 | Cel mai tare din parcare says:

  [...] tineti minte modelul A7 de la Audi? Am aflat cateva lucruri noi despre el, se pare ca in 2011 va iesi si modelul cabriolet. Modelul A7 [...]

Leave a Reply

 • Visitors Online • Warning: stristr() [function.stristr]: Empty delimiter in /home/celmaita/public_html/wp-content/plugins/wassup/wassup.php on line 2093