Hot de benzina

Datorita crizei petroliere din ultimul timp, oamenii au inceput sa devina profesionisti la furat de benzina. In America de exemplu oamenii fura la greu, cel mai recent caz fiind cel al unui barbat din Orlando. Se pare ca barbatul in cauza si-a instalat un rezervor de 2400 de litri pe camioneta sa Ford.

Tipul era destul de profi, avea si o cheie care oprea contorul de pompa de benzina asa ca putea pompa la greu. Acesta alimenta normal pana isi facea plinul, iar pe urma cu cheia speciala dezactiva contorul pompand cateva sute de litri in rezervorul special. Acesta a fost prins cand un muncitor de la benzinarie a observat ca sta cam mult la pompa, alertand astfel politia.

Politia a declarat ca exista o grupare criminala care se ocupa de acest gen de infractiuni. Intrebarea mea este urmatoarea: daca sunt atat de organizati de ce risca totul pompand sute de litri dintr-o data? Eu as fura numa de 1 plin, si mi-ar ajunge, pana cand acul ar indica gol, pe urma din nou as alimenta.

 1. onisim says:

  Pentru ca probabil dupa aia o vindeau la jumate pret si ca sa aiba ce vinde incat sa “merite” tot efortul logic ca nu se puteau limita la 50 de litri.

 2. andrei says:

  da bine mai, dar e logic ca daca stai prea mult timp la o benzinarie se prinde lumea. Numa la noi un politist a stat la un telefon public din sectie 3 ore, normal ca s-au prins oamenii si l-au arestat fiindca avea cartela modificata :)

 3. onisim says:

  Pe ala il inteleg, doar era american :))

 4. brontozaurel says:

  and americans are not that clever (whistling)

  iti dai seama ca le dai idei romanasilor care citesc? :)

 5. andrei says:

  Pai ar trebui sa fim si noi in pas cu ceilalti nu? Mereu am fost in urma, avem proiectul, acum trebuie doar perfectionat :D

 6. manu says:

  stiu cum se face chestia aia, nu-i asa greu. Care se baga?

 7. andrei says:

  ce anume stii cum se blocheaza contorul pt benzina? :D, brb merg duba bidoane in beci, deci ma bag :))

 8. geo says:

  poi si el a vrut sa faca tot un plin numa… dar de 2400 de litri

 9. andrei says:

  totusi eu nu ii inteleg pe astia, dc nu s-au putut limita la cate vreo 50-100 de litri la fiecare benzinarie, asa o puteau duce bine ca si arabii :), numa aia au benzina la discretie

Leave a Reply