Range Rover Vs Fiat Panda 4×4

Posted by andrei On January - 13 - 2009

range rover 150x150 Range Rover Vs Fiat Panda 4x4 panda 150x150 Range Rover Vs Fiat Panda 4x4

De foarte mult timp am vrut să scriu despre aceste două maşini, dar nu am avut timp şi la un moment dat am uitat de el. Toată lumea are o părere destul de proastă despre Fiat, iar când vine vorba de Panda 4×4, puţini oameni cunosc maşina. Range Rover-ul în schimb este o maşină arhicunoscută şi dorită de toţi.

Mai jos am pus un video unde cei de la Fifth Gear compară cele două maşini. Vă spun doar atât, Fiat-ul poate urca o pantă de 50% pe când Range Rover-ul doar de 45%:

Popularity: 3% [?]

Related posts:

 1. Range Rover vs Cadillac Escalade vs Hummer H2 Toată lumea vrea un offroader cu pedigree, ceva care să...
 2. Range Rover Sport 2009 Nu pot spune că ar fi noul Range Rover fiindcă...
 3. Fiat Panda ediţie specială Fiat a făcut un mic parteneriat cu Rossignol(îi firmă tare...
 4. Intrecere Top Gear(Fiat 500 vs bmx) Top Gear mereu au facut tot felul de intreceri care...
 5. Land Rover LRX înainte de Geneva Ce pot să spun….COnceptul Land Rover LRX. Nici nu vreau...

4 Responses to “Range Rover Vs Fiat Panda 4×4”

 1. mi se pare destul de pretentios…

 2. andrei says:

  cam ambiguu, fii mai detailat putin

 3. Vali says:

  Eu am Panda 4×4. Sunt foarte mutumit de ea…Pot sa spun ca nu-mi mai pasa cand vine iarna iar drumarii sunt luati iar prin surprindere…ca ninge in Decembrie…. Destul de solida- rezista cu stoicism la gaurile din soslele Romaniei… are si veleitati off road…dar nici eu nu am exagerat….Una peste alta….Pentru cei care nu au bani de platit impozite exorbitante la stat,(la Panda e doar 50 RON/an)si asigurari… pentru cei care se plimba prin orasele aglomerate si trebuie sa sara borduri ca sa parcheze, pt cei care vor sa circule tot timpul anului indiferent de starea carosabilului….recomand cu caldura….
  PS.
  Dupa ce ani de zile condus doar in masini de clasa medie si mare, cheltuind averi pe intretinere si asigurarea lor, in sfarsit am ajuns la acest compromis…Depinde de ce-ti doresti de la o masina…

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.