Care SUV îşi merită banii? Mitsubishi L200

Posted by andrei On May - 4 - 2009

mitsubishi l2001 193x133 Care SUV îşi merită banii? Mitsubishi L200Ce părere aveţi de Mitsubishi L200? Mereu m-a atras această maşină, mai ales că este în aceaşi clasă cu rivala de la Toyota, Hilux-ul. Cel mai reuşit model de L200 este cel pick-up double cab. În weekend-ul acesta am avut ocazia să văd maşina în acţiune prin pădure şi prin ape.

Motorul diesel de 136 cp sunt suficienţi pentru o asemenea maşină. Maşina este extrem de spaţioasă atât pentru pasageri cât şi pentru bagaje. Am trecut ape cu ea, am urcat munţi, totul în deplină siguranţă.

Singurul lucru care mi se pare deranjant sunt suspensiile, dar dacă este încărcată, nu ai nici o treabă. La o asemenea maşină etse nevoie şi de nişte anvelope de offroad, iar cea cu care am fost eu avea 4 din cele mai bune anvelope pe piaţă.

Pentru a vedea cât este de tare maşina prorpeitarul mi-a spus cum azi iarnă în timp ce circulaţia era moartă în munţi din cauza zăpezii, el a mers cu maşina având pe remorca un microbus şi nu a avut nici o treabă. Culmea e că şmecherii cu X5 patinau, poliţia făcea scandal că nu are lanţuri, dar la gume avea pe maşină cine mai are nevoie de lanţuri.

Toată lumea auto recunoaşte că Mitsubishi face nişte motoare extraordinare şi un sistem de tracţiune integrală de invidiat, zilele astea le-am văzut în acţiune sub forma unui Mitsubishi L200.

Preţul de undeva în jur de 20.000 de euro.

Popularity: 8% [?]

Related posts:

 1. Noul Mitsubishi Outlander Acesta este teaserul oficial lansat de cei de la Mitsubishi....
 2. Salonul auto de la New York: noul Mitsubishi Outlander Aşa arată noul Mitsubishi Outlander. Cu toate că piaţa auto...
 3. Maşini care chiar merită banii Cum ştim care maşină second merită cumpărată şi pe deasupra...
 4. Poze spion: Mitsubishi Lancer Ralliart Sportback Mitusbishi Lancer Ralliart Sportback, este versiunea hatchback al Lancer-ului X....
 5. Mitsubishi Colt in 2009 Mitsubishi Colt in 2009 va arata in felul urmator. Sincer...

4 Responses to “Care SUV îşi merită banii? Mitsubishi L200”

 1. Hadjiru says:

  1. NU e SUV e pick-up (camioneta)
  2. Nu iti pierde din cursivitate si nu mai manca cuvinte!
  3. Nu sunt smecheri cei ce au X5, ca se prindeau de mult si nu-l foloseau
  4. Nu mai folosi “gume”! Astea se mesteca sau se folosesc la sters!

 2. CRISTI says:

  frate ,toyota hilux e celputin o clasa peste ea /

 3. CRISTI says:

  toyota hilux e cea mai buna din clasa sa, bine ca ai mentionat-o,,,,

 4. filme noi says:

  Femeia este o hoata, o speculanta, un parazit. – Giovanni Papini

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.