Video: BMW X5 M

BMW X5 M nu mai este de mult timp doar un zvon, iar prin video-ul de mai jos suntem pusi in fata faptlui implinit. BMW X5 este unul din cele mai sportive SUV-uri de pe piata, acest lucru este sustinut sus si tare de toata lumea. Se conduce excelent si are o viteza de invidiat chiar si de micile masini sport. BMW s-a gandit ca divizia M si-ar putea baga nasul si in segmentul SUV-urilor. Rezultatul este un X5 de 400 de cp pregatit pentru viteza.

Nu se stie exact cand va fi lansata masina, dar sunt indreptatit sa cred ca va fi lansat la Detroit, nu de alta, dar video-ul a fost lansat oficial fix inaintea Salonului Auto de la Detroit. Daca asta nu e customer awarenes, atunci nimic nu e.

Cum vi se pare “masinuta” de mai jos?

Related posts:

 1. Salonul Auto de la Detroit 2009: Volkswagen BlueSport (Concept) Volkswagen a prezentat la Detroit un roadster numit BlueSport...
 2. Concept Subaru Legacy Acesta este teaserul lansat de cei de la Subaru....
 3. Video:Nissan GT-R pe zăpadă la Nurburgring Nissan GT-R este şi va fi în continuare una...
 4. Salonul Auto de la Detroit 2009:Audi A7 (Audi Sportback Concept) Salonul Auto de la Detroit a debutat în forţă....
 5. Salonul Auto de la Detroit: Noul Mercedes E Class Noul Mercedes E Class a fost lansat oficial la...

 1. alex says:

  Se preconizeaza ca masina va avea 550 de cai putere si va fi echipata cu motorul de 4.4 litri biturbo de pe X6, dar cu un upgrade de putere. Masina se vrea a fi un concurent pentru Cayenne Turbo si ML63 AMG. Cu 400 de cai putere nu prea le-ar face fata.

 2. andrei says:

  da, motorul va fi unul de pe X6, dar se stie ca X5 este unul din cele mai stabile SUV-uri de pe piata, aici a batut mereu Porsche-ul

Leave a Reply

 • Visitors Online

 • Vanzari Auto Romania banner
 • Autos Blogs - BlogCatalog Blog Directory