Sandero are 3 stele EuroNcap

Dacia Sandero, masina pe care James May se face ca a uitat-o a luat 3 stele la testul EuroNcap. Masina fiind testata atat in varianta standard, cat si in varianta cu airbag-urile laterale optionale si cu centurile de siguranta mai bune. Sandero a reusit sa primeasca doar 3 stele ca si Logan-ul, dar cu o diferenta de puncte. Sandero a primit 24 de puncte din 37 posibile, pe cand Loganul doar 19 puncte.

La impactul frontal micutul hatchback s-a descurcat destul de bine. Singura problema fiind faptul ca plansa de bord poate provoca rani soferului si pasagerului din dreapta.

La Impactul lateral a primit doar 12 puncte din 16 posibile. Acest lucru se datoreaza faptului ca masina nu e echipata in standard cu airbag-uri laterale. Ncap refuzand initial impactul cu stalpul.

Masina a fost testata pe urma cu airbag-uri laterale si cu centuri pretensionate mai bune, masina primind 4 stele, dar rezultatul ramane 3 stele deoarece dotarile acelea de siguranta sunt optionale.

Dacia Sandero este mai sigura pentru copii decat Loganul, primind 4 stele fata de cele 3 ale Loganului.

Pietonii ar cam trebui sa fuga cand vad un Sandero, masina primind doar 1 stea din cele 4 posibile, fiind la fel de brutal ca si Loganul.

Related posts:

 1. 5 stele EuroNcap pentru Mazda 6, Toyota Avensis, Toyota IQ şi Mitsubishi Lancer Cuma început anul au început şi testele EuroNcap. Până...
 2. Skoda Superb ia 5 stele la testul Euro-NCAP SKoda Superb ia 5 stele la testul Euro-NCAP, aceste...
 3. Ford Flex ia 5 stele la testele de siguranta Ford a investit foarte mult in ceea ce priveste...
 4. Subaru Forester a primit 5 stele NCAP Subaru Forester a primit 5 stele NCAP. Se pare...
 5. Merita Dacia Sandero banii? Merita Dacia Sandero banii? Nu am cum sa nu...

 1. baghy says:

  Slab

 2. andrei says:

  culmea ironiei e ca totusi e mai bun decat Loganul la cateva aspecte :))

 3. muietariceanu says:

  daaah …io cred …numa 3 ??? ma asteptam minim 6 - 7 stelutze cazatoare

Leave a Reply

 • Visitors Online

 • Vanzari Auto Romania banner