Renault Laguna coupe vine in Romania

Noul Laguna, ma refer la modelul nou, mi se pare extraordinar de urata, cred ca de vina sunt lampile spate care mi se par hidoase. Totusi cei de la Renault au reusit sa ma cucereasca cu varianta coupe a modelului Laguna. Cei de la Renault spun ca Laguna este o masina foarte apreciata de romani. Dupa spusele lui  Rafael Treguer, directorul de marketing de la Renault Romania, Renault doreste sa se adreseze unei palete mai mari de cumparatori.

Versiunea coupe, are ca si target principal, tinerii iubitori de Renault. Modelul coupe va fi mult mai dinamic decat versiunea sedan, fiind dotat cu suspensii mai rigide, putere mai mare si un sistem Active Drive, care permite o mica virare si a rotilor din spate. Toate acestea cu scopul de a avea o masina care sa ofere performante de neuitat.

Noul coupe poate fi dotat la alegere cu un motor nou diesel dCi V6 care produce 235 cp si 450 Nm sau cu un benzinar de 3,5 litri care produce 240 cp si atinge 0-100 km/h sub 7 secunde.

Sunt curios sa vad cum arata live.

Related posts:

  1. Renault Laguna Coupe Renault Laguna Coupe a fost lansat la Grand Prix-ul...
  2. Renault Megane coupe Sursa www.autospies.com Se pare că cei de la Renault...
  3. Cum va arata noul Renault Megane Coupe Cum va arata noul Renault Megane Coupe? Cei de...
  4. Poze noul Renault Megane 2009 Dupa esecul, fiindca asa vad eu noul Laguna, ca...
  5. Renault Alpine Zvonuri multe legate de Renault şi de dorinţa lor...

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

Leave a Reply

  • Visitors Online  • Warning: stristr() [function.stristr]: Empty delimiter in /home/celmaita/public_html/wp-content/plugins/wassup/wassup.php on line 2093