Guest post Ionut Bratu

Nu credeam ca o sa apuc sa fac lucruri de genul acesta, dar uite ca daca cunosti oameni faini se poate. Dupa cum bine stiti sunt un pasionat de tot ce tine de masini, dar ma intereseaza ca acest blog sa fie cat mai folositor pentru cititori, asa ca m-am gandit sa atrag oameni talentati, dar care sa si stie meserie, lucruri tehnice, mecanica, lucruri practice. Am mai spus eu ca vreau sa fac blogul cat mai practic, acum cu ajutorul lui Ionut voi reusi mai usor sa fac acest lucru.

Ionut Bratu e bun in ceea ce face, dar mai are si un blog cu si despre F1. Momentan lucreaza la Ford si se pare ca e bun in ceea ce face, sunt sanse sa lucreze la AutoItalia. El se va ocupa de partea foarte tehnica, respectiv cea mecanica a blogului, sper sa va ajute. E un om pasionat care scrie cu drag despre masini.

Ma bucur ca a acceptat propunerea mea de-a scrie, el va scrie in fiecare joi, iar post-ul sau va fi mereu ultimul post aparut joia, la loc de cinste. Azi a abordat o chestiune foarte interesanta, sunt curios sa vad feedback-ul vostru.

Related posts:

  1. Am mai gasit un pasionat Am mai gasit un pasionat de masini, pasiunea sa...
  2. Maşini Second Hand După cum am spus în acest mic concediu m-am...
  3. Maşina care va depăşi Veyronul… Cunoscutul producător suedez Koenigsegg va prezenta în luna martie la...
  4. O zi din viata lui Monciu Fiindcă nu-s tocmai mic de statură am zis că...

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

Leave a Reply

  • Visitors Online  • Warning: stristr() [function.stristr]: Empty delimiter in /home/celmaita/public_html/wp-content/plugins/wassup/wassup.php on line 2093