Un nou Passat pentru anul 2011

Posted by andrei On May - 6 - 2008

57097356_dbc9af3a06.jpg

Un nou Passat pentru anul 2011, asta promit cei de la AutoBild, acest subiect fiind destul de discutat în Germania. Se pare că cei de la Volkswagen încearcă un nou look, vor face o maşină mai agresivă şi care sincer chiar să semene cu un Passat.

Eu am fost dezamăgit de fostul actualul Volkswagen Passat, singura variantă care chiar îmi place este varianta combi. Noul Passat a împrumutat din liniile CC-ului şi puţin din alura de la Audi, un exemplu bun fiind farurile arcuite. Designul este mai îndrăzneţ de aici rezultând dorinţa celor de la Volkswagen de a se impune pe piaţă cu ceva nou, cu ceva fresh. Parcă te duce totuşi cu gândul la un Phaeton, dar acest lucru este normal ţinând cont de faptul că toţi producătorii au tendinţa de a mări maşinile cu o clasă, aşa că e normal ca şi Volkswagen să dorească să fie cel mai mare şi mai tare din parcare.

Popularity: 8% [?]

Related posts:

  1. Volkswagen cheamă Passat-urile acasă De mult timp nu am mai auzit de recall-uri, dar...
  2. Mini Crossman (2011) Când a apărut Clubman, obsedaţii de Mini au făcut mare...
  3. Audi A5 decapotabil din 2009 Eu sunt unul din cei care consideră marca Audi ca...
  4. Volkswagen Routan Ca şi cei din Captain Planet şi cei de la...
  5. Nu m-am putut abţine…Dacia Sandero Chiar am încercat din răsputeri să mă abţin să scriu...

One Response to “Un nou Passat pentru anul 2011”

  1. [...] http://www.celmaitaredinparcare.ro/cruditati/un-nou-passat-pentru-anul-2011/Eu am fost dezamăgit de fostul actualul Volkswagen Passat, singura variantă care chiar îmi place este varianta combi. Noul Passat a împrumutat din liniile CC-ului şi puţin din alura de la Audi, un exemplu bun fiind farurile arcuite. … [...]

Leave a Reply