Mercedes CLS63 AMG, cand luxul intalneste sportivitatea

Posted by andrei On January - 20 - 2011

cls-1Noul Mercedes CLS63 AMG este una dintre masinile mele preferate. De cand am vazut modelul CLS mi-am zis ca AMG-ul va fi ceva deosebit. Mercedes-ul CLS a fost lansat in 2004 si a fost cel de-al doilea coupe cu patru usi, dupa Maserati-ul Quattroporte, pe atunci nu stiau cei de la Mercedes ce nebunie va fi cu acest coupe-uri cu patru usi. Acum avem Porsche Panamera, Aston Martin Rapide, Passat CC, Audi A5 Sportback etc, toate merg pe aceasi idee.

Noul CLS se continua liniile regasite pe SLS AMG si noul SLK, dar parca duce totul la superlativ. Propulsorul folosit este un V8 bi-turbo de 5.5 litri, propulsor capabil sa dezvolte 518 CP si 700 Nm. Cei care doresc mai mult pot opta pentru pachetul Performance, acesta creste puterea la 557 Cp si 800 Nm. Transmisia este una automata MCT(Multi Clutch Tehnology).

La fel ca toate noile modele, CLS-ul se gandeste si la consum, astfel ca desi atinge 0-100 km/h in 4.4 secunde si o viteza maxima de 302 km/h, consuma doar 12 litri/100 km. Noul Mercedes CLS AMG este dotat si cu sistemul Start and Stop, sistem care are rolul de a reduce consumul, in special in oras.

Popularity: unranked [?]

Related posts:

  1. Poze spion Mercedes SLS Discuţiile despre noul Mercedes SLS durează deja de aproximativ 2...
  2. Salonul Auto de la Geneva 2009: Mercedes E class coupe Mercedes E Class coupe are rolul de a înlocui modelul...
  3. Poze spion: Noul Mercedes ML Acesta este noul Mercedes ML. SUV-ul de la Mercedes îşi...
  4. Poze Spion: Mercedes E500 Coupe Nu mai are rost să ne ascundem după deget, noul...
  5. Poze Mercedes Benz E Class break Acesta este noul Mercedes E Class combi/break/wagon etc. Noul E...

Leave a Reply