Noul BMW X3 tunat de Schnitzer

Posted by andrei On June - 30 - 2011

tuning bmw x3 6 193x133 Noul BMW X3 tunat de SchnitzerMa rog, nu e chiar nou, modelul X3 fiind lansat sub noua forma in toamna lui 2010, dar ati inteles ideea. Baietii de la Schnitzer au creat un pachet de tuning pentru modelul xDrive 20d. Acesta a primit o serie de modificari estetice si o imbunatatire a performantei.

Modificarile estetice consta intr-o bara frontala mai agresiva, insertii din aluminiu, eleron montat pe plafon si un nou sistem de evacuare. Clientii pot opta de asemenea si pentru un nou set de jante de 18, 19, 20 sau 22 inch. Interiorul va primi un nou volan sportiv si diferite insertii de aluminiu.

In ceea ce priveste modificarile mecanice, noul BMW X3 a primit un sistem de suspensii sportiv, cu garda la sol micsorata si o imbunatatire a performantei. Propulsorul diesel de 2.0 litri a fost modificat pentru creste puterea de la 184 CP la 218 CP.

Vreau sa va intreb ceva, is eu obosit sau masina asta chiar arata bine? Adica mi se pare ca aceste mici modificari chiar fac diferenta, aduc un plus designului. Ce parere aveti?

Popularity: 1% [?]

Related posts:

  1. Noul BMW M5 prezentat in detaliu Noul BMW M5 a debutat saptamana trecuta in timp ce...
  2. Alfa Romeo Brera TI inainte de Paris Alfa Romeo Brera TI a aparut pe net inaintea prezentarii...
  3. Dacia Sandero facelift isi prezinta noul interior Jurnalistii brazilieni de la Noticias Automotivas au reusit sa surprinda...
  4. Noul Opel Corsa OPC Nurburgring Edition, un Corsa mai deosebit Opel a lansat o serie limitata a modelului Corsa OPC,...
  5. Detalii noul BMW seria 3 cu facelift Noul facelift, fiindca nu-l pot numi noul Seria 3, a...

One Response to “Noul BMW X3 tunat de Schnitzer”

  1. io says:

    nu mai arata a cizma ci a suv dragut.

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.