Noul Audi A2

Posted by andrei On March - 25 - 2009

audi a2 193x133 Noul Audi A2Audi doreşte să reînvie eşecul numit Audi A2. Noul Audi A2 va fi mai sportiv decât predecesorul său, dar va fi uşor de recunoscut ca fiind un A2.

Michael Dick, de la Audi, a de clarat că model A2 se va încadra între noul A1 şi A3 ca şi dimensiuni, dar că va folosi un nou tip de platformă. Platforma de bază va fi foarte asemănătoare cu cea a noului Volkswagen Lupo, dar cu mici modificări făcute de cei de la Audi.

De asemenea Audi plănuieşte să facă şi un model electric, cele două noi A2 fiind lansate deodată.

Sincer să fiu dacă maşina va arată cât de cât ca şi în această imagine atunci maşina va avea ceva şanse. Totuşi este greu să treci peste eşecul ce a însemnat Audi-ul A2, cea mai mare greşeală făcută de Audi vreodată.

Popularity: 3% [?]

Related posts:

  1. Să speculăm frumos, noul Audi R4 Acesta este noul Audi R4. De fapt nu este, ar...
  2. Schitele Audi dezvaluite Schitele celor de la Audi au fost dezvaluite de…cei de...
  3. Poze noul Audi R4 Audi a incercat sa nege in trecut faptul ca vor...
  4. Noul Audi A8? Noul Audi A8? Inca sunt in stare de soc, m-am...
  5. Salonul Auto de la Detroit: noul Audi R8 V10, cel mai puternic Audi R8 Audi R8 este varianta de la Audi pentru o maşină...

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.