Dacia Duster No Limit a iesit pe locul 3 la Pikes Peak

Posted by andrei On June - 28 - 2011

dacia duster no limit 193x133 Dacia Duster No Limit a iesit pe locul 3 la Pikes PeakStiti ca v-am spus acum cateva zile despre Dacia Duster No Limit si concursul Pikes Peak. Acesta s-a incheiat duminica, iar Dacia Dusterul condus de Jean-Philippe Dayraut, rivalul lui Alain Prost a reusit sa iasa pe locul trei in clasa Unlimited, adica cele mai puternice modele. Dusterul a fost si printre cele mai putin puternice din aceasta clasa.

Nobuhiro Tajima s-a clasat pe locul 1 cu al sau Suzuki SX4 Pikes Peak de 910 CP, reusind sa urce cei 20 km in 9 min 51 sec, doborand vechiul record. Dusterul a reusit sa urce muntele in 10 min si 17 secunde, din pacate nereusind sa parcurga circuitul in mai putin de 10 minute. Oricum am lua-o, este o reusita frumoasa pentru un model care nimeni nu se astepta sa-l vada la Pikes Peak.

Popularity: 1% [?]

Related posts:

  1. Dacia Duster va concura la Pikes Peak Dacia Duster nu se lasa si vrea sa se evidentieze...
  2. Dacia Duster se antreneaza pentru Pikes Peak Dacia Duster-ul Pikes Peak si-a terminat antrenamentele pentru cursa de...
  3. Dacia Duster-ul de 850 CP se dezlantuie pe circuit V-am spus acum ceva vreme despre un Dacia Duster care...
  4. Reclamele Dacia Duster ataca statutul social german Sau cel putin asa ne place noua sa credem. Nemtii...
  5. Video si poze Dacia Duster, SUV-ul Dacia Au aparut primele poze oficiale ale CUV-ului Dacia Duster. Practic...

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.