Conceptul Peugeot SXC ne arata o noua fata a francezilor

Posted by andrei On April - 14 - 2011

Peugeot SXC Concept 1 193x133 Conceptul Peugeot SXC ne arata o noua fata a francezilorPeugeot a cam luat lumea prin surprindere cu noul concept SXC. Acesta este de fapt un studiu de design care prefigureaza un viitor crossover. Francezii incearca sa se puna bine cu chinezii din Shanghai, declarand ca masina a fost creata avand in gand clientii chinezi.

Masoara 4.87 m lungime, 1.610 m pe inaltime si 2.035 m latime, este cu 7 mm mai scurt decat un BMW X6. Designul este o combinatie intre o felina si un extraterestru, cel putin la asta imi sare mie mintea. Culmea e ca stiindu-i pe francezi, un astfel de model chiar ar putea fi posibil, bineinteles, exceptamd interiorul care e putin prea futurist.

Exteriorul este caracterizat de liniile agresive si parca asemanatoare cu cele ale unui coupe, luminile LED sunt de asemenea prezente, iar blocurile optice si gurile de aerisire completeaza acest design sportiv. Interiorul este dominat de piele, aluminiu si diverse gadget-uri tipice unui concept.

Conceptul Peugeot SXC este dotat cu tehnologia HYbrid4, aceasta consta intr-un motor pe benzina de 1.6 litri si 210 CP care actioneaza rotile fata si un motor electric de 95 CP care actioneaza rotile spate. Aceasta combinatie asigura o tractiune integrala avantajoasa si un consum mixt de 5.8 litri/100 km.

Popularity: 1% [?]

Related posts:

  1. FOTO SPION: Noul Peugeot 508 allroad spionat in timpul testelor Britanicii de la AutoExpress au reusit sa puna mana pe...
  2. Peugeot Prologue concept Peugeot Prologue concept, sau noul concept de la Peugeot, totul...
  3. Salonul Auto de la Paris: Peugeot RC HYmotion4 Salonul auto de la Paris a fost dominat de masinile...
  4. Poze Peugeot RC-Z Peugeot-ul RC-Z este un Audi TT killer, sau cel puţin...
  5. Peugeot 407 face facelift Peugeot 407 face facelift pentru noile modele, dar se pare...

Leave a Reply

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.