Viteza…chiar ucide

Posted by andrei On November - 20 - 2008

Manu mi-a fost coleg de munca de aproximativ 1 an, am mai povestiti cu el la lucru, dupa lucru si mi-a devenit si un prieten. Ieri am vorbit cu el intre 14-15 la telefon, urma sa-mi aduca azi un CD la lucru. Era bucuros, se pregatea sa mearga spre Cluj. Din pacate nu a mai ajuns acolo, fiindca la ora 17:30, a intrat intr-un contact frontal cu un microbus de pe contrasens. Nu prea pot sa realizez ca omul cu care am vb la telefon, a murit in doar cateva ore.

Lumea spune ca viteza ucide, eu spun ca viteza ucide atunci cand este combinata cu mai multe lucruri. Nu vreau sa intru in detalii despre accident. A avut viteza da, a intrat in depasire si l-a costat totul. Vreau doar sa va atrag atentia si implicit si mie, viteza ucide, neatentia ucide, teribilismul ucide, lipsa de experienta ucide. Nu va jucati cu viata voastra si mai ales nu va jucati cu viata altora pentru doar cateva minute castigate atunci cand mergeti cu viteza.

Ultimul post a lui Manuxer a fost:

Și ca făcuta, viața iși drege uneori cursul, și udă și malurile mele. Nu-mi vine încă a crede…oare e realitate, sau vis?

..acu’ două luni și ceva, pe vremea aceasta, visam. Azi îmi vad cateva din vise, împlinite în fața ochilor..într-un timp așa de scurt. În momentul în care am început să simt disperarea lucrurilor fără finalitate, și când aproape mi-am pierdut speranța, întamplarile bune, s-au legat lanț.

M-am mutat singur, la un apartament cu o camera, frumos, mobilat și utilat..am luat carnetul de șofer, și mașina e jos la scara :) ..sunt conștient că viața nu e roza, dar am să mă bucur și de aceste impliniri pozitive, și ca lecție de’acu’ în colo am sa visez mai des..mai mult, și cu mai multa pasiune :)

Drumurile din Romania sunt groaznice, nu-i de jucat cu asa ceva. Rzultatul? Pozele de mai jos, 2 morti si 4 raniti.

Related posts:

 1. Grăsimea ucide(la volan) Grăsimea ucide, cel puţin atunci când conduci. În America...
 2. Record de viteza in Romania Recordul de viteza in Romania a fost atins in...
 3. Limită de viteză…încetinire garantată Ce frumos era când te grăbeai şi apăsai puţin...
 4. Video: Lamborghini Reventon depăşeşte viteza maximă Arabii sunt invidiaţi de întreg pământul, unii ar vrea să...
 5. Maşini care chiar merită banii Cum ştim care maşină second merită cumpărată şi pe...

2 Responses to “Viteza…chiar ucide”

 1. Dojo says:

  Dumnezeu sa il odihneasca. A platit prea scump :(

 2. krossfire says:

  Subscriu la ce a spus Dojo si in acelasi timp ma sperii pentru ca incep sa ma regasesc in postul lui.

Leave a Reply