Taxi

Posted by andrei On March - 14 - 2008

car accessories taxi lamp Taxi

O chestie foarte interesantă s-a întâmplat ieri în staţia de taxi din Oradea, foarte aproape de unde lucrez eu (lângă gara centrală). Au venit inspectorii la control şi împreună cu poliţia au început sa ia taximetriştii la puricat.

Din câte am înţeles absolut nici unul din cei prezenţi nu aveau toate actele în ordine, ba nu aveau nu ştiu ce abţibilde, ba nu aveau preţurile la vedere, ba nu au aveau nu ştiu ce plăcuţe pe maşini. Ce este interesant este că nici măcar unul nu avea totul în ordine. Mulţi se plângeau că nici măcar nu ştiau de unele lucruri care inspectoii le considerau obligatorii.

Din câte am înţeles în mai multe oraşe din ţară s-a acţionat la fel, întrebarea mea este merită taximetriştii faze de genul ăsta sau nu? Sunt ei oameni răi? Sau pur şi simplu oameni muncitori ca noi care o mai încurcă din când în când. Eu am dat şi de taximetrişti nebuni care când i-a tăiat un tir calea mi-a spus că dacă nu era cu client bloc tiristul şi chema prietenii prin staţie să-l înveţe minte. În schimb am dat şi de oameni cumsecade cu care chiar am vorbit câteceva.

Se merită să mai fi taximetrist la câte ţi se cere în ziua de azi?

Popularity: 2% [?]

Related posts:

 1. Benzina vs Diesel Nu de mult timp Silviu spunea într-un comment că benzinarele...

6 Responses to “Taxi”

 1. papuravoda says:

  Ba, si io am patit cu unu o chestie si mai nasola, asculta ceva radio crestin cand m-am suit la el in masina, apoi la o intersectie era sa ne loveasca tramvaiu, si chici ce o zis taximetristu?
  L-o injurat de mama focului, si o zis ca daca ne-ar fi lovit i-ar fi spart capul cu bata! Serios, domnul asta parea ok, dar cand l-am vazut nervos, mi-am dat seama de puterea Diavolului :)
  Acuma si tu esti smecher, ce vrei sa scoti de la noi? Pareri subiective si frustrarile noastre, normal ca taximetristi sunt si ei oameni, numai ca cei mai multi dibntre ei nu-s prea educati, si nici de toleranta si bun simt nu au auzit! :P

 2. eu vreau doar sa aflu ce parere au oamenii despre taximetristi, atata tot

 3. Dani says:

  mai ce sa zic si eu de taximetristii astia. Sincer eu nu prea ii agreez. Majoritatea mi se par niste neciopliti in trafic, ba merg prea incet, ba nu respecta regulile de circulatie, ba aproape calca pietonii pe trecere si apoi se enerveaza ca ce se baga in fatza lui, in fine. Faza cea mai nasoala e cand vrei sa mergi si tu undeva, te urci in taxi, ii zici adresa si auzi mormaitul soferului ca el termina tura si nu merge in partea aia (pretenii de la fulger oradea stiu de ce:). In concluzie, mai bine merg pe jos sau cu tramvaiul decat cu taxiul. Sper ca nu este niciun taximetrist pe aici, sau da? Oricum persoanele de fatza se exclud:)

  Later edit by Andrei
  se pare ca acesta a fost primul comment de pe un Iphone :D

 4. Nici mie nu-mi prea plac, mai ales pe aia care cred ca o ursa cu taxi-ul trebuie sa fie neaparat de minim 5 lei, ca daca mergi numa de vreo 3 lei asa nemultumiti se arata…cat despre coportamentul in trafic, e chiar groaznic, era sa las cativa fara carnet daca ii lasam sa intre in mine, asa cum se pare ei ca doreau sa faca.

 5. wassup says:

  Am pareri si bune si proaste despre ei. Si eu am prieteni care sunt acum taximetristi si pe care ii cunosc ce gen de oamenu sunt si imi spun si cum si ce se intampla prin “job-ul” lor. Partea proasta e ca sunt multi nesimtiti in trafic care perturba uneori conducatorii auto, deoarece isi permit.

 6. andrei says:

  Multi fac prostii in trafic, dar nu stiu de ce taximestristii parca isi permit mai mult de obicei decat altii. Sa fie oare fiindca daca se intampla ceva in 2 min isi cheama camarazii si te bate? De aici sa vina increderea aia in fortele proprii si tupeul de care dau dovada in trafic?

Leave a Reply

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.