Garantie si ce?

Posted by andrei On October - 14 - 2008

Dupa ce am vazut la Dono ca ai asigurare Casco degeaba, azi am vazut ca poti sa ai garantie la masini degeaba. Ca sa nu sarim repede ca doar in Romania se intampla asa ceva, voi prezenta ceva ce a avut loc in SUA. Va mai amintiti Nissanul GT-R, masina care l-a zapacit pe Jeremy Clarkson? Se pare ca masina are o functie Launch Control, pentru a putea porni cu masina de pe loc foarte repede.

Un posesor de GT-R din SUA, a mers la dealer-ul Nissan de unde a achizitionat masina, fiindca auzea un zgomot infernal in spate. Dealer-ul a spus ca transmisia este distrusa si ca il va costa 20.000$ +bonus garantia nu acopera reparitia. Motivul? Pare unul simplu: a oprit VDC-ul (Vehicle Dynamic Control) de prea multe ori. Faza e ca trebuie sa-l opresti ca sa poti folosi Launch Control-ul, dar in carte scrie ca trebuie sa-l opresti VDC-ul doar atunci cand esti impotmolit in zapada sau in noroi.

Concluzia, Launch Control-ul este un lucru ft ft fain, dar nu trebuie folosit cu toate ca masinile sunt dotate cu el, fiindca iti strica masina, iar Nissan nu are de gand sa ti-o repare.

Totusi o intrebare de bun simt, este normal asa ceva?

Related posts:

  1. Noul Nissan GT-R face 0-100 în 3.3 sec Nissan GT-R este una din cele mai fenomenale maşini...
  2. Mazda RX-8 primeste garantie mare Maza RX-8 primeste garantie mare si este vorba de...
  3. Poze noul BMW X1 Cam aşa arată noul BMW X în mişcare. Pozele au...

Leave a Reply