Poze si informatii noul Volkswagen Polo

Au aparut poze noi si de asemenea si informatii noi despre noul Volkswagen Polo. Se pare ca se va mentine stilul noului Golf VI, astfel noul Polo devenind o masinuta mai mare decat eram obisnuiti noi.

Noul Polo va aparea pe la sfarsitul anului ca si ideie finala si va intra in productie in anul 2009. De asemenea anul viitor cei de la Volkswagen doresc sa mareasca gama Polo prin introducerea unui cabrio, un MPV cu ampatament mare si de asemenea si un posibil SUV sau un PoloCross.

Polo degaja un aer proaspat caracteristic noii directii date de designul reinventat a celor de la VW. Concurenta principala pentru noul Polo vor fi noul Ford Fiesta si Honda Fit.

DUpa cum bine stiti noul Polo va avea o cutie cu 6 viteze DSG care combinata cu dieselul BlueMotion va scoate un consum foarte foarte redus de carburant. De asemenea ca si optiunea va putea fi dotat si cu un fel de Efficient Dynamics care va incarca masina prin franare. Cei impatimiti ai mediului vor putea opta pentru o versiune hibrida, iar cei impatimiti ai vitezei vor putea achizitiona modelul GTI care motorul de 1.4 litri TSI de 125kw.

Pentru mai multe poze cu noul Volkswagen Polo click aici

  1. Marius Tudor says:

    Chiar nu arata rau masinuta asta

Leave a Reply