Mercedes renunta la vechea platforma

Mercedes renunta la cele mai mici modele ale sale si le va inlocui cu hatchback-uri cu tractiune pe fata. Noilor modele li se va alatura un coupe, un cabrio, un MPV si un model 4×4.

Eu unul nu mai inteleg nimic, o data spun ca vor sa faca noi A si B class si ca se vor face si in Romania. Pe urma spun ca vor sa faca A si B class cu tractiune spate, iar acum spun ca vor sa renunte la ele? Sunt eu confuz sau sursele o iau razna?

Se pare ca in urma unor discutii serioase cei de la Mercedes Benz au ajuns la aceasta decizie fiindca se pare aceasta ar fi cea mai fiabila pentru ei, asta se cauta acuma, hathcback-uri, oferta se conformeaza cererii. Cei de la Mercedes doresc sa dubleze productia acestor masini noi mai conventionale. S-a dezbatut mult continuarea cu tractiunea fata pentru modelele mici si se continua cu MFA ( Mercedes front wheel drive Architecture).  MFA a fost dezvoltat si acum poate acoperi o plansa mai mare de motorizari si masini. Poate fi folosita si pentru tractiunea integrala, Mercedes reusind astfel sa-si perfectioneze tehnologia. Si mai spuneam ca germanii au uitat sa faca masini bune.

Mercedes lucreaza si la o noua gama de motoare diferite ca si design si capacitate fata de vechile motoare de pe A si B class.  Noile modele vor putea fi dotate cu hibrid drive si si regenerare la franare ( un fel de efficient dynamics), lucru nemaiintalnit pana acum la modele atat de mici.

Leave a Reply

Name (required)

Mail (will not be published) (required)

Website