Concept Audi Q1

Cei de la Audi tot bat apropouri despre lansarea unui nou crossover mic, model care va fi mai mic decat noul Q5, dar care va fi la fel de agresiv si la fel de montan. Poza de mai sus este a conceptului Steppenwolf care demonstreaza directia dorita de cei de la Audi.

Noul Q1 face parte din scopul celor de la Audi de lansa 40 de modele noi pana in anul 2015. Masina se pare ca va aparea pe piata abia prin anul 2012. Mie personal mi se pare o masina frumoasa, practic este o combinatie intre modelul vechi de TT si vechiul Audi A4 cu steroizi.

Stim cu totii ca SUV-ri o duc rau acum din cauza preturilor ridicate a carburantilor, astfel detinatorii de SUV-uri se uita la masini mai mici si mai eficiente din punctul de vedere al consumului. Totusi nu doresc sa piarda unele beneficii ale unui SUV, beneficii precum garda la sol ridicata si vizibilitatea foarte buna. Singura solutie care le poate combina pe toate pare a fi un SUV compact/crossover.

Acesta este locul perfect unde o masina ca si Q1 s-ar integra perfect, mai ales ca modelul Q1 arata ca si o masina mica cu steroizi. Toate companiile se axeaza pe suv-urile compacte, dovada fiind noul Polo Cross, Bmw V3/X1 si Mini Crossman. Q1 va fi axat pe platforma de la noul Polo Cross. Q1 va fi un crossover cu 2 usi, o usa spate tip hatchback si cu o caroserie de coupe si o lungime de 3, 95 m.

Masina va avea 2 motorizari pe benzina TFSI 1.4 litri de 125 cp si TSI de 150 cp. Motorizarile diesel sunt mai slabe, oferind doar un motor de 1.2 litri TDI de 80 cp si unul TDI de 1.6 litri si 119 cp.

Related posts:

  1. Salonul Auto de la Paris: Audi S4 Salonul auto de la Paris a prezentat ieri noul...
  2. Noutăţi Audi A1 Se pare că Audi A 1 va ieşi la...
  3. Noul Audi A6, abia peste 2 ani Noul Audi A6, dar abia peste 2 ani, cel...
  4. Poze noul Audi S4 Noul Audi S4 a fost zarit fara camuflaj plimbandu-se...
  5. Salonul auto de la Paris: Audi A4 TDI E Salonul auto de la Paris a facut mare valva...

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

Leave a Reply

  • Visitors Online  • Warning: stristr() [function.stristr]: Empty delimiter in /home/celmaita/public_html/wp-content/plugins/wassup/wassup.php on line 2093