Pneurile perfecte

qtire.jpg

Am auizit cu toţii de cauciucuri all seasons, de cauciucuri de vară şi de cele de iarnă nu?. De cauciucuri wireless a-ţi auzit?

Firma Q Tires din Carolina de Sud vor să lanseze cauciucuri care sunt bune atât vara cât şi iarna. Dacă dai de vreme rece şi cu zăpadă, apeşi un buton şi din cauciucuri vor ieşi mici bolţuri şi vei putea circula fără probleme. Acest lucru este posibil datorită faptului că pneul are 2 camere cu aer la presiune diferită. Costul încă nu a fost dat publicităţii aşa că aştept cu curiozitate cât va costa minunăţia asta.

Related posts:

 1. Cauciucuri care se umflă singure Cam ştim ce poate un astfel de cauciuc, permite...
 2. Anvelopele de iarna A venit timpul sa trecem la anvelopele de iarna....
 3. BMW renunta la DVD-uri Baietii de la BMW s-au gandit ca sistemele GPS...
 4. Ford cheamă acasă 180.000 de maşini Mici probleme la Ford, ei sunt nevoiţi să aducă...

 1. Dan Calin says:

  o sa coste cam cat masina, daca nu este una de super lux. in halul asta o sa ajungem sa fim si noi cu butoane: sofer beat, sofer obosit, sofer de tir samd.

 2. andrei says:

  cred si eu ca va fi scump fiindca are si tehnologie wireless si noah, toate costa. Sunt curios daca vor fi atat de practice pe cat se spune.

 3. FLORINUS says:

  si daca eu am pneurile wireless pe setarea “iarna” si trece pe langa mine un nene cu wirelessu’ pe vara ? care pe care se zapaceste ?

 4. andrei says:

  Dar nu e ceva ce afecteaza pe ceilalti, pur si simplu sistemul de activare si dezactivare e wireless. Apesi pe un buton si se fac sau de iarna sau de vara.

Leave a Reply

 • Visitors Online

 • Vanzari Auto Romania banner