Cum să pozezi lângă o maşină

Posted by andrei On January - 6 - 2009

Cum să pozezi lângă o maşină? Păi simplu, ca şi un gangster, toată lumea ştie că aşa trebuie să pozezi. Peste tot în lume sunt oameni care se îmbracă şi vorbesc ciudat, românii sunt singurii care au găsit un nume pe măsură, piţipoance şi cocolari. Nu se ştie încă cine a inventat acest trend de a face poze ciudate lângă maşini, mulţi oameni de ştiinţă cred că acest lucru datează de la apariţia roţii. Atunci omul preistoric a pozat lângă roată pentru o pictură murală.

Cert este că în ziua de azi, predecesorii săi au dus totul la extremă, nu este om care să fi pozat lângă o maşină şi să nu fi avut o figură de  tip hardcore.

Mai jos am ales câteva poze foarte grăitoare, care vi se pare că prezintă cel mai bine acest gen de oameni?

5 Responses to “Cum să pozezi lângă o maşină”

 1. brontozaurel says:

  Ma amuza teribil cei care sunt chiar pe masini (in special “gospodina” in rochie de blugi :P ). Sper ca tocmai fusesera spalate masinile… ca altfel :D

 2. andrei says:

  sunt curios sa vad cum arata tablaria dupa ce s-au ridicat “frumusetile”

 3. paula says:

  in primul rand, masina in stil Louis Vuitton e cea mai tare;))..si intr-adevar tanti aia..nu prea stiu ce vroia sa faca:/…oricum, vroaim sa-ti spun andrei ca probabil sunt printre putinele acele persoane ramase in viata care nu si-au facut poza cu masini:P..(inca n-am prins eu un beetle:-”):P

 4. andrei says:

  ma documentez putin si incerc sa-ti fac rost. Dar daca gasesc un beetle sa nu faci figuri, sa te vad cocotata pe capota k? :))

 5. Blugi says:

  La usa suna un tigan si întreaba: Nu aveti cumva vreo vechitura de care v-ati putea lipsi?Stai putin s-o chem pe soacra-mea!

Leave a Reply