China arata ca se poate

Posted by andrei On July - 3 - 2011

cel mai lung pod peste apa 193x133 China arata ca se poateChinezii au dat dovada inca o data ca se poate sa faci o treaba buna intr-un timp relativ scurt si in acelasi timp sa faci o treaba de calitate. Zilele trecute au deschis patru din cele mai lungi poduri peste apa din lume. Trei dintre ele deservesc traficul feroviar, iar unul cel auto. Proiectul a inceput in 2008 si a costat 33 de miliarde de dolari.

A creat 10.000 de locuri de munca si va folosit de 80 de milioane de calatori si va reduce durata calatoriei de la 10 la 4 ore. Podul Jiaozhou Bay are o lungime de 42.4 km si este cel mai lung pod peste apa si al saselea pod ca lungime din lume. Lucrarile au inceput in 2008, iar costructorul a declarat ca durata de viata estimata este de 100 ani.

Mi se putin aiurea, faptul ca autoritatile romane s-au chinuit din 2006 si pana in 17 iunie anul curent, sa finalizeze pasajul Basarab. Pasaj desi arata foarte bine, are doar aproape 2 km lungime. Nu tu apa, nu tu lungime mare, dar ritmul in care se executa lucrarile la noi in tara este sub orice critica. Cred ca daca ar fi sa angajam o companie chineza sa ne faca autostrazile, ar termina-o in vreo 2 ani si ar face-o si suspendata.

Popularity: 1% [?]

Related posts:

  1. Asta se poate numi groapă Gropile sunt inamicul public numărul 1 în România. Românii sunt...
  2. BMW ne arata de sunt printre cei mai tari Cei care ma cunosc sau ma citesc de ceva vreme,...
  3. Mama tuturor gropilor se afla in China Cred ca toti am vazut cate-o groapa mare in drum...
  4. Toaleta poate produce moartea Un nene din Christchurch, Noua Zeelandă se bucura şi el...
  5. Nici Toyota Hilux nu poate face asta Până acuma e destul de logic că Toyota Hilux este...

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.